Ki Mit Tud? Ásotthalmon

 A 2020. július 31-ei Ki Mi Tud? rendezvény ebben az évben – köszönhetően a 2019-es ópusztaszeri Ki Mit Tud-on elért első helyezésnek – a Csongrád Megyei Napsugár Otthon Ásotthalmi Részlegében került megrendezésre.

 A rendezvényt heteken át tartó intenzív felkészülés és tervezés előzte meg szorosan együttműködve a többi tagintézménnyel. Az előzetes megbeszéléseken elképzelt és megvitatott gyakorlati megvalósítás egyaránt kihívást jelentett az ásotthalmi intézmény kollektívájának régi és új tagjai számára. Ezúton köszönjük a kisteleki központ, a Csongrád Megyei Napsugár Otthon Lakóiért Alapítvány, valamint Ásotthalom Önkormányzatának a rendezvény sikeres lebonyolításának érdekében az intézménynek nyújtott támogatását.

A rendezvény napján szerencsés időjárási viszonyok közepette érkeztek meg a hat intézmény fellépői, kísérői és a meghívott vendégek. Minden fellépő produkcióján látható volt a több hetes felkészülés és a lelkesedés. Az eredmények kihirdetése és az ajándékok átadása igazi élményt jelentett a fellépők és vendégek számára. Az ebédet követően a meleg nyári időjárás sem szegte a kedvét a táncolni vágyóknak. Azok, akik pedig újonnan érkeztek Ásotthalomra egy rövid séta keretei között tekinthették meg az intézet területét és az ott lakók életterét.

A 2020-as ásotthalmi Ki Mit Tud rendezvényt idén a ruzsai intézmény nyerte meg csoportos táncával, ezáltal jogot és kötelezettséget nyerve a 2021-es Ki Mit Tud? megrendezésére és a vándorkupa megőrzésére.

Ásotthalom, 2020. 08. 10.

Csongrád Megyei Napsugár Otthon Ásotthalmi Részleg

szociális és fejlesztő pedagógus csoport