A Kisteleki Napsugár Otthon intézményében 2017. 12. 20. –án mozgalmas napot tudhattak maguknak az itt élők.

A karácsonyhoz kapcsolódóan délelőtt a Plébánia Hivatal hittanosai és vezetőjük Harmath József tanár úr lepte meg a lakókat nagyon színvonalas betlehemi műsorral, melyben megelevenedett a Jézus születése és a mai embereknek szánt üzenete.

Continue reading

Advent a Mórahalmi Idősek Otthonában

A tél beköszöntével lakóink és munkatársaink is izgatottan készülődtek az ünnepekre.

December 6-án hozzánk is ellátogatott a Mikulás. Minden lakónk nagyon várta már a nagyszakállút, aki egy-egy mikuláscsomaggal jutalmazta meg az időseket. Virgácsot idén sem kapott senki.

Continue reading

Lakóink és dolgozóink már hetek óta izgatottan készültek az adventi időszakra. A ráhangolódás jegyében a szegedi karácsonyi vásárba is ellátogattunk, ahol lakóink körbenézhettek és szeretteiknek vásárolhattak az ünnepien kivilágított Széchenyi tér és Dóm tér forgatagában. A szegedi kirándulás mellett pedig lázasan készülődtünk a december 20-án tartandó karácsonyi ünnepségünkre. Közös célunk volt, hogy azon lakóink számára is családias és különleges ünnepi hangulatban teljenek ezek a napok, akiknek nem volt lehetősége a családdal együtt tölteni a karácsonyt. Együtt díszítettük fel karácsonyfáinkat, melyben a lakók, és dolgozóink is örömmel nyújtottak segítséget.

Continue reading

Kedves Munkatársak!

A Napsugár Otthon Lakóiért Alapítvány a „Másokért megújulni”- lelki egészségvédelem segítőknek NEA-TF-17-SZ-0239 sz. pályázati program keretében konfliktuskezelés és önismereti tréninget szervez.

Continue reading

Kedves Munkatársak!

A Napsugár Otthon Lakóiért Alapítvány támogatásával a „Másokért megújulni”- lelki egészségvédelem segítőknek NEA-TF-17-SZ-0239 sz.  pályázati program keretében Kommunikációs tréninget szervezünk január hónapban.

Continue reading

Kedves Munkatársak!

A Napsugár Otthon Lakóiért Alapítvány támogatásával a „Másokért megújulni”- lelki egészségvédelem segítőknek NEA-TF-17-SZ-0239 sz. pályázati program keretében Kommunikációs tréninget szervezünk január hónapban.

Continue reading