bemutatkozás

A Napsugár Otthon Lakóiért Alapítványt  2003-ban Dr. Berta Árpád magánszemély alapította.

Az intézményi Lakók életminőségének jobbítása, az intézmény otthonosabbá tétele, a szakmai munka tárgyi feltételeinek folyamatos fejlesztése érdekében Dr Berta Árpád alapítványt hozott létre.

Az alapítvány célja, hogy tevékenységének eredményeképpen javuljon Kistelek város és a környező települések idős embereinek és a városban működő Napsugár Otthon és más településeken működő telephelyei lakóinak életminősége.
Az alapítvány célja, hogy biztosítsa a Napsugár Otthon lakóinak magasabb szintű ellátásához, gondozásához szükséges anyagi és dologi hátteret.
Az alapítvány támogathatja az egészségvédelem, sport, természet- és környezetvédelem céljából  szerveződő programokat.
Együttműködés az alapítvány céljainak megvalósítását támogató és segítő szervezetekkel.

Bírósági bejegyzés száma: 06. PK. 060144/2003/4.
Nyilvántartási szám:  1173
Az alapítvány adószáma: 18472053-1-06
Az alapítvány számla száma: 11735098-20500399-00000000
Alapítványi bevételeink lakók, hozzátartozók, cégek támogatásából, adózók adójának 1%-ának felajánlásaiból, ezen kívül pályázati pénzekből tevődnek össze.

Segítségnyújtás motivációi:

  • Ha szeretne segíteni,
  • Ha célt kíván támogatni,
  • Ha a fejlesztéseket pártfogol,
  • Ha kezet nyújt új ötletek megvalósulásához,
  • Ha önkéntesként szeretne részt venni.

1 % Minden 1 százalék számít, az Öné is!

Adószámunk: 18472053-1-06

Ön is szembesül vele, hogy a szociális otthonban élők nehéz anyagi helyzetben vannak? Együtt tehetünk azért, hogy több forrás legyen az életük a  szabadidejük hasznosabban teljenek, ehhez különböző  eszközökre, szolgáltatásokra van szükség . Ha Ön személyi jövedelemadót fizet, kérjük, ajánlja fel  az szja 1 százalékát a Napsugár Otthon Lakóiért Alapítványnak .

Az szja 1 százalék felhasználása igen fontos forrásunk, amely nélkül nem érhetnénk el ilyen eredményeket. Kérjük, Ön is rendelkezzen adója 1 százalékáról! Az egy százalék felajánlása könnyű: csak az 1 százalék nyomtatványt kell a személyi jövedelemadó bevallásakor kitöltenie.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük