2019. június 25-e a Csongrád Megyei Napsugár Otthon kisteleki idősek otthonában az egészség jegyében telt. A dolgozók számos egészségmegőrző vizsgálaton vehettek részt. A napot az Intézményvezető Asszony, Kerepeczki Magdolna nyitotta meg, aki köszöntötte az intézmény dolgozóit és a szűrővizsgálatokat végző szakembereket. Ezután reform reggelivel vendégelte meg a jelenlévőket, ahol az egészséges táplálkozás fontosságára hívta fel a figyelmet.

Az egészségnap ingyenesen elérhető vizsgálatai között volt a vérnyomás és vércukormérés, amelyet Boldizsár Vera, vezető ápoló és Bóka Tiborné, műszakfelelős ápoló végzett. A látásvizsgálatot a Makrim Kft. biztosította az intézményi dolgozók részére, ahol szükség esetén szemüveget is igényelhettek

A csontsűrűség mérését pedig Frank Zsanett, a helyszínre hozott csontsűrűség mérő készülékkel, amellyel tájékoztatást kaptak a mérésben résztvevők, életkoruk alapján megfelelő-e a csontsűrűségük.

A szűrővizsgálatok mellett egyéb szolgáltatásokat is igénybe vehettek az intézmény dolgozói. A stressz levezetésében Dr. Tóth Éva pszichológus segített, aki relaxációt tartott. Kellemes, nyugalmas zenére lazíthattak, ahol a test mellett a szellem és a lélek is megpihenhetett. Aki a stressz levezetést szerette volna fokozni, vagy a fáradt izmait felfrissíteni, ők gyógymasszázsban részesülhettek Bánóczkiné Szarvas Csilla, az intézmény masszőrének kezei által. Ezzel még mindig nem volt vége a kényeztetésnek, Sándor Gabriella aromaterápiás relaxáló masszázsán is lazíthattak a dolgozók. Ráadásnak pedikűr és fodrász szolgáltatást is igénybe vehették az intézmény munkavállalói. A szűrővizsgálatokon és egészségmegőrző vizsgálatokon nagy létszámban, 40 fő felett jelentek meg. Az egészségnap eredményesen, nagy érdeklődés körében zajlott. A résztvevők tájékoztatást kaptak egészségügyi állapotukról, amely több esetben is figyelemfelkeltéssel bírt. Köszönjük az Egészségfejlesztési Irodának, az Egészségfejlesztési Iroda munkatársainak és a Napsugár Otthon Lakóiért Alapítványnak a támogatást, hogy megszervezésre kerülhetett ez a program. Köszönjük a Makrim Kft-nek és Sándor Gabriellának, valamint az intézmény szervező munkatársainak, hogy tartalmas és hasznos napot tudhatunk magunk mögött.

Kedves Hozzátartozó!

Tisztelettel meghívjuk a Férfinappal egybekötött Családi napunkra!
Ideje: 2019.07.11.. 14:00 óra
Helye: Csongrád Megyei Napsugár Otthon
6760 Ruzsa, Pipacs tér 9.

Program:

14;30 Megnyitó – Kerepeczki Magdolna intézményvezető
14;50 Férfilakóink köszöntése a Férfinap alkalmából
15;15 Nyárköszöntő délután- Nyár – Játék – Vidámság
16;15 „ Estebéd”
Zárás

Részvételét kérjük, szíveskedjen jelezni 2019.07.05.-ig e-amil-en:napsugarotthon.szgyf@gmail.com vagy telefonon a 62/598-010/121 melléken.

Kedves Hozzátartozó!

Tisztelettel meghívjuk a Férfinappal egybekötött Családi napunkra!
Ideje: 2019.06.21. 14:30 óra
Helye: Csongrád Megyei Napsugár Otthon
6760 Kistelek, Kossuth u. 41.

Program:

14;30 Megnyitó – Kerepeczki Magdolna intézményvezető
14;50 Férfilakóink köszöntése a Férfinap alkalmából
15;15 Nyárköszöntő délután- Nyár – Játék – Vidámság
16;15 „ Estebéd”
Zárás


Részvételét kérjük, szíveskedjen jelezni 2019.06.05.-ig e-amil-en: napsugarotthon.szgyf@gmail.com vagy telefonon a 62/598-010/121 melléken.

Meghívó

A Napsugár Otthon Lakóiért Alapítvány és a Csongrád Megyei Napsugár Otthon 2019.06.25-én EGÉSZSÉGNAPOT szervez az intézmény dolgozói részére!

Helyszín: Csongrád Megyei Napsugár Otthon,Kistelek,Kossuth u. 41.

A tervezett program:

Szűrővizsgálatok: Csontsűrűség mérés – Bőrgyógyászati
vizsgálat –Látásvizsgálat – Vércukorszint mérés – Vérnyomás
mérés
Dietetikus Tanácsadás: Táplálkozás – Étel kóstolás
Rekreáció: Relaxáció – Masszírozás

A részvétel ingyenes! Jelentkezés a szociális és terápiás munkacsoportnál!
Mindenkire számítunk, hiszen fontos az egészség!