Hagyományainkhoz híven, 2020.07.23-án közel 100 résztvevővel ismét Családi napot rendeztünk, ahol lakóink hozzátartozóit hívtuk meg egy kellemes délutáni kerti partira. Ennek elsődleges célja az volt, hogy a koronavírus okozta látogatási tilalom feloldása után a hozzátartozók és lakóink egy önfeledt, hangulatos napot töltsenek el együtt.

Continue reading

 A 2020. július 31-ei Ki Mi Tud? rendezvény ebben az évben – köszönhetően a 2019-es ópusztaszeri Ki Mit Tud-on elért első helyezésnek – a Csongrád Megyei Napsugár Otthon Ásotthalmi Részlegében került megrendezésre.

Continue reading

A Csongrád Megyei Napsugár Otthon lakói és dolgozói nevében ezúton szeretném köszönetemet kifejezni a Magyar Honvédség 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezrednek a ruzsai és a mórahalmi telephelyek, valamint a kisteleki székhely intézmény épületeiben elvégzett fertőtlenítési munkálatokért. A Magyar Honvédség Katonái, megtettek mindent, hogy az intézmény lakói minél hamarabb visszakerüljenek a megszokott környezetükbe. Most is törekedtünk arra, hogy lakóink ebben a rendkívüli helyzetben is jól érezzék magukat és minden szolgáltatást megkapjanak.

Köszönöm minden dolgozónak a helytállást, lakóinknak a türelmet, kitartást.

Ezen a napon ismét bebizonyosodott, hogy együtt, közösen legyőzünk minden akadályt!

Tisztelettel:

Kerepeczki Magdolna
intézményvezető