Jelmezes kavalkád a Csongrád Megyei Napsugár Otthonban

Egész napos farsangi kavalkáddal indult 2018. 02. 22-e a Napsugár Otthonban.

A mentálhigiénés csoport felhívására a munkatársak csak jelmezbe beöltözve állhattak munkába ezen a napon, lakóink nagy örömére.  Így volt, aki cigánylányként, szorgos méhecskeként, műtős asszisztensként, pincérlányként, boci jelmezben vagy csak egyszerű farsangi kalapban, szemüvegben dolgozott. A jelmezes kavalkádot a bohócoknak öltözött mentálhigiénés csoporttagok vezényelték.

A vidám hangulatot tovább fokozta a délutáni farsangi műsor, melyet lakóink és dolgozóink közreműködésével valósítottunk meg.

Az élet apró pillanatai elevenedtek meg a jelenetekben, így kitárgyalásra került a mobil telefon Két koma párbeszédében, de láthattuk a buszváróban hasznosan eltöltött várakozást az Úrihölgy és a parasztasszony esetében, vagy a Fodrásznál szépítkező asszonyok is elmondhatták pletykáikat Gedeon bácsinál. Természetesen nem maradhatott el a tánc sem, hiszen lakóink és dolgozóink egy-egy ülőtáncos produkcióval szórakoztatták  a közönséget. Végül pedig „házasságot„ kötött a farsangi álompár.

A nap végén nem maradt el természetesen farsangi fánk és a tombola húzás sem.

Ismét megállapításra került ez a farsang is nagyon jól sikerült.

A rendezvényt tombola tárgyakkal és süteménnyel valamint műanyagpohárral támogatta a Napsugár Otthon Lakóiért Alapítvány.

Köszönjük a támogatását!