A Napsugár visszavár

A Csongrád Megyei Napsugár Otthon  kisteleki részlegében 2017. 12. 08-án az intézmény fennállása óta nyugdíjba vonult munkatársakat láttuk vendégül előzetes karácsonyi hangulatban.

Nagy örömünkre szinte minden volt kolléga elfogadta a meghívást és részt vett a kötetlen beszélgetéssel egybekötött ünnepségen. Kerepeczki Magdolna intézményvezető Asszony röviden elmondta az intézmény életében történt változásokat, majd Szalai Józsefné a Napsugár Otthon Lakóiért Alapítvány elnöke is kifejezte jó kívánságait. Ezt követően a megjelentek meséltek magukról, életükről és jó hangulatban idézték fel az itt töltött évek emlékeit. A beszélgetést a „Mikulás” megjelenése szakította félbe, aki egy-egy furfangos kérdés megválaszolása után osztotta ki a meglepetés ajándékát mindenkinek, hiszen csakis jó válaszok születtek.

A vidám hangulatot fokozta az utána következő  Kisteleki Citerabarátok előadása. A műsort Víghné Locskai Krisztina a zenekar vezetője állította össze. Repertoárjukban szerepelt régi filmzene, sláger, karácsonyi dalok, valamint a mulatós sem maradhatott el. A fülbemászó dallamok táncra csábították a jelenlévőket.

A citerások előadásán nem csak volt nyugdíjas munkatársak, de lakóink is nagy örömmel és szép számmal vettek részt.

A rendezvényt a Napsugár Otthon Lakóiért Alapítvány támogatásával rendeztük meg.