A Szivárvány Óvoda nagycsoportosai a Napsugár Otthonban

2014. június 05-én gyerek zsivajtól volt hangos a Napsugár Otthon aulája. A mentálhigiénés csoport szervezésében a Pünkösdi ünnepkör közeledtével az otthon lakóinak ünnepi hangulatot szerettünk volna teremteni, azzal, hogy meghívtuk az óvodásokat.


A Szivárvány óvoda nagycsoportosai Huszkáné Tóth Ildikó és Horváth Attila óvodapedagógusok vezetésével vidám és rendhagyó műsort adtak elő. A színpadon a Fekete király és a Szivárvány király meséje elevenedett meg a gyerekek által. A ritmusos dallal és tánccal tarkított előadás mosolyt varázsolt lakóink arcára, akik tetszésüket nagy tapssal fejezték ki. Az előadás végén gyümölccsel és limonádéval kínáltuk a gyerekeket, illetve egy kis ajándékkal kedveskedtünk nekik. Lakóink szívesen üldögéltek még a gyerekek között, akik egy kedvenc csoportdalt is elénekeltek búcsúzóul.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Szivárvány óvoda vezetésének az egész éves közreműködését, bízva abban, hogy a következő tanévben is eljönnek hozzánk egy kis vidámságot, mosolyt hozni lakóink életébe.

Kerepeczki Magdolna
mb. igazgató

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük