Családi nappal egybekötött Idősek napi ünnepség a Csongrád Megyei Napsugár Otthonban

Az idősek Világnapja alkalmából minden évben ünnepi műsor szervezésére kerül sor a Csongrád Megyei Napsugár Otthonban.

Ebben az évben 2017. 10. 06-án lett megrendezve a Családi nappal egybekötött Idősek napi megemlékezés.

A rendezvényt a hozzátartozók részére tartott tájékoztató nyitotta meg, ahol az intézmény szakmai csoportjai mutatkoztak be.  Elsőnek Kerepeczki Magdolna intézményvezető asszony tájékoztatta a jelenlévőket az eltelt egy év változásairól és bemutatta Ladányi Mónika ellátott jogi képviselőt. Majd bemutatkoztak a munkacsoportok-a gondozási részleg, a mentálhigiénés csoport, a műszaki csoport és az élelmezés.

A hivatalos rész után az intézményvezető asszony a jelenlévőket megkérte, hogy fáradjanak át a Rózsaliget kollégium dísztermében, ahol már az intézmény lakóival és meghívott vendégekkel együtt tekinthették meg az ünnepi műsort.

Az idősek világnapja alkalmából rendezett ünnepi műsort Kerepeczki Magdolna intézményvezető asszony nyitotta meg és felkérte Nagy Sándor polgármester urat, hogy tartsa meg ünnepi beszédét. Ezt követően az intézményvezető asszony Tószegi Györgynét, Nyári Józsefnét és Szögi Lászlót, mint az intézmény legidősebb lakóját köszöntötte, valamint megköszönte azon ellátottak munkáját,  akik az év során többet tettek a közösségért.

Szalai Józsefné Napsugár Otthon Lakóiért Alapítvány elnökének köszöntője után kezdődött az ünnepi műsor. Szereplőként lakók és dolgozók vettek részt, ahol többek között ülőtáncot, körtáncot, Virágok táncát adtak elő. A megható ünnepi műsort a kisteleki Citerabarátok előadása követte, ezzel jó hangulatot teremtve.

Köszönetet mondunk a Napsugár Otthon Lakóiért Alapítványnak és a Rózsaliget Kollégium igazgatójának, hogy támogatták a rendezvényünket az ajándékokkal és a helyszínnel.