Jelmezversennyel és hajnalig tartó farsangi bállal zárult a II. Kisteleki Disznótoros Sokadalom

Újraélesztett hattyúk, fergeteges matróztánc, közös töknövelés, 70. születésnapi meglepetés, ínyenc disznótoros falatok és italok, valamint sok-sok tánc és mulatság az év első legnagyobb rendezvényén.

Szombaton este a jelmezversennyel és farsangi bállal folytatódott a II. Kisteleki Disznótoros Sokadalom programja.

Elsőként a Nagycsaládosok Egyesülete mutatta be farsangi műsorát, melyben az apó tökét segítettek közös tevékenységgel megnövelni a színre lépő résztvevők.

Műsoruk után a klasszikus jelmezverseny keretein belül kis indián lányt és horgászatra induló hölgyet láthatott a nagyérdemű, majd a Napsugár Otthon dolgozóinak előadásában két zenés-táncos produkció szórakoztatta a közönséget.
Elsőként hattyúknak látszó hölgyek járták táncukat és roppantották meg a férfiak derekát, majd a végkimerülés közelébe táncolt hattyúk újra kellett éleszteni, melyet sikeresen meg is tettek az életben maradt férfiak.

A kalózok által kísért vitorlás hajótörést szenvedett a vízen, de szerencsére polgármesternek adományozott életmentő italnak is köszönhetően a matrózok életben maradtak, és fergeteges zenés táncprodukcióval lepték meg a közönséget.

A jelmezes produkciókat követően Nagy Sándor polgármester köszöntötte a farsangi bál résztvevőit, köztük Poreba testvértelepülés delegációját és a meghívott vendégeket. Mint azt hangsúlyozta, a városnak fontosak az ilyen rendezvények, melyeken a hagyományőrzés mellett a baráti társaságok is összejönnek, hogy egy vidám estét töltsenek el együtt.

Nincs galéria kiválasztott, illetve a galériát törölték.

 

forrás: kistelekjaras.hu