Asztalitenisz verseny Budapest

2014. július 11-12-13. –án budapesti Postás Csarnokban asztali tenisz versenyt rendeztek Fogyatékkal élők részére, melyen a Napsugár Otthon hódmezővásárhelyi Szivárvány Szakosított otthonának négy ellátottja is részt vehetett.

A verseny szombaton reggel 9 órakor egy ünnepi megnyitóval vette kezdetét, majd hat asztalnál kezdődött a küzdelem. A versenyzők 8 különböző városból érkeztek. A felmérések után a délután további részében vegyes páros illetve férfi páros versenyek kezdődtek el.

Balogh Tibor és Szemenyei Attila a második legerősebb divízióba kerültek, így ők tudtak együtt indulni a férfi pároson, ahol a III. helyezést érték el.

Battancs Imre a negyedik divízióba került, és vegyes pároson indult egy Regölyből érkezett lánnyal, akivel IV. helyezést értek el.

Szabó Tibor a hetedik divízióba került, így ő nem indult el páros versenyen.

 

Vasárnap a páros versenyzők eredményhirdetését követően egyéni mérkőzések kezdődtek. A délután folyamán az egységesített párosok versenyeztek, utána pedig eredményhirdetés, majd a verseny zárása vette kezdetét.

A Szivárvány otthont képviselt ellátottak egyéni versenyben az alábbi helyezést érték el:

Balogh Tibor V.
Battancs Imre IV.
Szabó Tibor IV.
Szemenyei Attila VI.

 A verseny izgalmát egyéb programokon való részvételi lehetőséggel lehetett mérsékelni, így a résztvevők megnézhették a Parlamentet, a Budai Várat, a Hősök terét. Minden nap közös vacsorával zárult a nap.

A verseny három napja alatt nagyon színvonalas versenyzést láthattunk, profi versenyzők versenyeztek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük